EA lancerer FUT-fødselsdagsfest med nye opgraderinger og bytteprogram

Elektroniske Arts (EA) fejrer det 14. år med FIFA Ultimate Team (FUT) ved at lancere en række spændende opdateringer og nye funktioner, herunder FUT-fødselsdags-IKONER, Tvillingeopgraderinger og et Spillerbytte-program.

FUT-fødselsdag: IKONER med ekstra finesse

FUT-fødselsdagsfesten introducerer opgraderede versioner af udvalgte IKONER, der nu vil have femstjernede finter eller svagt ben. Hvert FUT-fødselsdags-IKON genskaber spillernes storhedstid med en permanent SML-opgradering og en ny evne til at imponere med begge fødder eller nye færdigheder.

Tvillingeopgraderinger: Dobbelt op på talenter

Tvillingeopgraderinger er en anden spændende ny funktion, der giver spillere to versioner af det samme spillerkort – en med femstjernede finter og en med femstjernede svagt ben. Disse kort vil være tilgængelige i en begrænset periode og er designet til at passe til forskellige holdopsætninger og spillestile. FUT-fødselsdagskort med tvillingeopgraderinger kan genkendes ved ♊︎-symbolet over deres SML.

FUT-fødselsdag: Spillerbytte-program

Spillerbytte-programmet giver spillere mulighed for at bytte FUT-fødselsdagsbyttepoletter mod forskellige opgraderinger og præmier. Disse poletter kan optjenes gennem forskellige mål og udfordringer og kan bruges til at opgradere spillernes hold. I alt vil der være 30 FUT-fødselsdagsbyttepoletter, der kan optjenes i spillet.

OSS: Tvillingeopgraderinger og mere

EA har bekræftet, at normale spillerkort ikke vil være tilgængelige i pakken, mens tvillingeopgraderinger er i omløb. De har også forklaret, at hvis et FUT-fødselsdag: Tvillingespillerkort modtager et TOTW-kort, vil TOTW-versionen ikke være tilgængelig, før de to FUT-fødselsdag: Tvillingespillerkort er ude af puljen.

Denne opdatering til FUT vil uden tvivl bringe friske muligheder og strategier for FIFA-spillere over hele verden. Vi glæder os til at se, hvordan disse nye funktioner vil påvirke det virtuelle fodboldlandskab.

Læs hele nyheden her:
Køb fifa coins her

Skriv en kommentar