FIFA 23 Ultimate Team™ introducerer FUT-Ekvilibrister og “Spil med stil”-målsætning

Elektroniske Arts (EA) fortsætter med at innovere i deres populære FIFA 23 Ultimate Team™ (FUT) med lanceringen af FUT-Ekvilibrister og en ny “Spil med stil”-målsætning.

FUT-Ekvilibrister: Kreativiteten i Fokus

FUT-Ekvilibrister repræsenterer spillerne, der skinner med kreativitet både på og uden for fodboldbanen. Disse spillere er kendt for deres evne til at sætte deres modstandere af med imponerende finter, samtidig med at de glider ned ad catwalken med stil. Med deres unikke evner og stil på banen, vil disse spillere give dit FUT-hold et betydeligt løft. FUT-Ekvilibrister vil være tilgængelige hele ugen gennem udvalgte Byg en Trup-Udfordringer (BETU’er) og målsætninger.

Spil med stil-målsætning: Opgradering af Ekvilibrister

“Spil med stil”-målsætningen er en ny funktion, der giver spillere mulighed for at opgradere deres FUT-Ekvilibrister. Spillerne kan optjene opgraderede FUT-Ekvilibrist-spillerkort, som har forbedrede finter, driblinger eller nye karaktertræk, ved at bruge BETU-versioner af de samme FUT-Ekvilibrister.

For at låse op for disse stilfulde, højvurderede Målsætninger-versioner, vil der være daglige BETU’er med FUT-Ekvilibrister. Ved at gennemføre hele “Spil med stil”-målsætningen vil spillerne også kunne låse op for en FUT-fødselsdag: Hold 1-pakke, der bliver tilgængelig d. 24. marts.

Med introduktionen af FUT-Ekvilibrister og “Spil med stil”-målsætningen skaber EA endnu mere dybde og variation i FIFA 23 Ultimate Team™, hvilket giver spillere nye måder at tilpasse og forbedre deres hold på. Vi ser frem til at se, hvordan spillere over hele verden vil benytte disse nye funktioner.

Læs mere her

Skriv en kommentar