NYT FIFA 24 navn – EA SPORTS FC

Electronic Arts (EA) har annonceret planer om at bringe den interaktive fodboldverden ind i en ny æra med lanceringen af EA SPORTS FC i 2023. EA SPORTS FC bliver fremtiden for fodboldspil fra EA og forventes at tage globale fodboldoplevelser til nye højder.

Gennem næsten tre årtier har EA skabt genredefinerende interaktive fodboldoplevelser gennem fifa. Med EA SPORTS FC planlægger virksomheden at skabe en uafhængig platform, der bringer nye muligheder for innovation, skabelse og udvikling.

Alle de spiloplevelser, fansene kender og elsker, vil være en del af EA SPORTS FC. Det inkluderer Ultimate Team, Career Mode, Pro Clubs og VOLTA Football. Virksomhedens unikke licensportefølje med mere end 19.000+ spillere, 700+ hold, 100+ stadioner og 30 ligaer forventes også at blive inkluderet i EA SPORTS FC.

Som Cam Weber, EVP, Group GM EA SPORTS & Racing udtrykte det, er EA SPORTS FC “et symbol på forandring”. Virksomheden er forpligtet til at investere betydeligt i sporten og ser frem til at samarbejde med et stigende antal partnere for at sprede autentiske oplevelser, der fremmer glæde, inklusivitet, fordybelse og fællesskab i det globale fan-community.

Weber forsikrede også, at EA SPORTS vil levere det mest ekspansive FIFA-spil nogensinde med flere funktioner, spil-modes, VM-indhold, klubber, ligaer, konkurrencer og spillere end nogensinde før.

EA SPORTS FC er det næste store skridt i virksomhedens næsten trediveårige dedikation til global fodbold. Med denne nye platform ser EA frem til at fortsætte med at bygge fremtiden for global fodbold sammen med deres utallige fans verden over.

EA SPORTS planlægger at dele flere detaljer om EA SPORTS FC i sommeren 2023

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *